5 Simple Statements About קידום אתרים בגוגל Explained
קידום אתרים אורגני באופן עצמאי הוא אפשרי, אך דורש לא מעט סבלנות והתמדה, שכן זהו תהליך לטווח ארוך ומתאים רק לבעלי עסקים רציניים שמוכנים להקדיש הרבה אנרגיה וזמן במטרה לראות תוצאות בעתיד.
כפי שצוין קודם לכן בפרק התוכן, הנגשת התוכן לגוגל צריכה להתבצע בצורה מובנית ככל האפשר, תוך שמירה על היררכית תוכן הגיונית ועושה שכל. אחת המתודות לבצע סוג כזה של שיוך תוכן לרמה ההיררכית שלו היא שימוש בתגיות.
איך לקדם בגוגל אתר לבד: למה קידום אתרים אורגני באופן עצמאי?
למי שלא יודע – גוגל לא שולף את תוצאות החיפוש שלו בזמן אמת מרחבי הרשת, אלא רק תוצאות אשר הוא סרק ואינדקס (=הוסיף לאינדקס), שזה בתכלס אומר – מיליארדים של אתרים ודפים מרחבי הרשת (למרות שיש עולם שלם שלא חשוף לגוגל בכלל אבל זה לעניין אחר לחלוטין).
שאתם רוצים לדעת איך לקדם את האתר בגוגל וספציפית איך לקדם אתר בנישה מסוימת, עליכם לוודא שאכן יש באתר תוכן שפונה לקהל הרלוונטי, באמצעות הביטויים שהוא מחפש.
תדאגו שאתר הלקוח שלכם לא יהיה כזה! גוגל רוצה להציג את תוצאות החיפוש הטובות והרלוונטיות ביותר ולכן, אתר שנטען מהר יקבל נקודות זכות שיובילו למיקום גבוהה יותר בתוצאות החיפוש.
בואו לעקוב אחרי מיקומים של כל אתר, מכל מקום בעולם, כולל הפרדה בין מיקומי דסקטופ ומובייל, תנועה, תיעוד עבודה ואפילו תוכלו לשלוח ללקוחות שלכם לינק לדשבורד שמתעדכן אונליין!
המטרה היא לייצר רשימה ראשונית של נושאים וביטויים, ולקבל מושג מה מעניין את קהל היעד שלכם ואיך הוא מחפש את מה שמעניין אותו.
לצפייה בסרטון שעשיתי בנושא של קידום אורגני באופן עצמאי:
יש כל כך הרבה סיבות מדוע אתם צריכים להכיר את האתר של הלקוח שלכם טוב, אני אפילו לא יודע מאיזו סיבה להתחיל מאחר ואתם עדיין בשלב מאוד ראשוני של המדריך לקידום אתרים שלי, אז פשוט תסמכו עליי בשלב הזה – אתם רוצים להכיר כל עמוד, פוסט, קטגוריה, מוצר, כותרת, תמונה, וידאו וכו' שיש באתר. הכל!
האנקור הזה עוזר לגוגל להבין על מה העמוד אליו קישרנו את המילה "אינקובטור" מדבר (על אינקובטור) ולכן, חשוב להכניס את מילות המפתח לאנקורים אך מצד שני – לא להגזים עם זה.
אם get more info ישנה הצדקה כזאת, על מקדם האתרים לפעול מול הגורמים הטכניים אשר מנהלים את התשתית הטכנולוגית של האתר, וליישם זאת.
קידום אתרים באופן עצמאי ניתן לבצע לא רק באתר עצמו – אלא גם קצת פעולות שיווקיות מחוץ לאתר – כמו למשל שימוש ברשתות חברתיות.
אם אתם כותבים על נושא שאינו כפוף לשינויים ולתמורות בנישה שבה אתם פועלים, וניתן יהיה לפרסם אותו ללא כל שינוי גם בעוד חודש, הרי שתוכלו לעשות שימוש בכלים אוטומטיים שיאפשרו לכם תכנון נכון של פריסת הפרסומים.